foto

Raúl Arévalo

  • nar. 22.11.1979 (41 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 El lodo
2020 Los Europeos
Černá pláž
2019 Bolest a sláva
El Cerro de los Dioses
El Plan
2018 El aviso
Memorias de un hombre en pijama
Moje mistrovské dílo
Vlna zločinu
2017 Oro
2016 Sto let odpuštění
2015 Hablar
2014 Las ovejas no pierden el tren
Mokřina
Murieron por encima de sus posibilidades
Vyjednávač
2013 Casting
Gente en sitios
Nečekaný život
Rozkoš v oblacích
2012 Maturita duchů
2011 Bratranci v akci
2010 A také déšť
Balada o smutné trumpetě
Camas
2009 Gordos
2008 Osmička ve vztahu
Slepé slunečnice
Vězeňský dvůr
2007 Něco si přej
Sedm kulečníkových stolů
Traumalogía
2006 Letní déšť
Skandální
Všechny polohy lásky
2005 La luz de la primera estrella
Me estoy quitando
2004 Cosas que hacen que la vida valga la pena
2003 Abajo firmantes, Los

TV seriály

2020 Antidisturbios (TV seriál)
Urquijo (E06)
Parra (E05)
Úbeda (E04)
další epizody (6)
2018 El Continental (TV seriál) - herec, a.z.
Por todo... O por nada (E04) - a.z.
Primer paso aprender, segundo... superar (E02)
O cobras, o pagas (E01)
2016 La embajada (TV seriál)
Quid pro quo (E11)
No lo recuerdo, señoría (E10)
Todo está grabado (E09)
další epizody (11)
2015 Velvet (TV seriál)
A un océano de distancia (S03E11)
No digas adiós (S03E10)
Día y noche (S03E08)
další epizody (8)
2014 El tiempo entre costuras (TV seriál)
Regreso al ayer (E11)
Los cuentos que no saben qué contar (E10)
Con el culo al aire (TV seriál)
Un sueldo para el camping (S03E16)
El camping a concurso (S03E15)
Pijo rico, pijo pobre (S03E14)
další epizody (16)
2013 El tiempo entre costuras (TV seriál)
Un refugio en mitad de la tormenta (E07)
Espionaje (E06)
Amor y otras verdades (E01)
Con el culo al aire (TV seriál)
Un camping nudista y una boda (S02E13)
Un día happy y un investigador (S02E12)
Un rodaje y un boicot (S02E11)
další epizody (13)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
¿Habrá boda? (S01E13)
Una suegra única, la de Tino (S01E12)
¡Despedidas de soltero! (S01E11)
další epizody (13)
2010 Estudio 1 (TV seriál)
2008 Soy El Solitario (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Aída (TV seriál)
Motivos personales (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)

Dokumentární

2018 Querido Fotogramas
2007 Casting: El camino del éxito (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Pozdě na hněv

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Pozdě na hněv

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky