foto

Eugene Price

  • nar. 26.9.1932
    Guthrie, Oklahoma, USA
  • zem. 28.3.2001 (68 let)
    Putney, Vermont, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Money on the Side (TV film)
1976 Smash-Up on Interstate 5 (TV film)
1974 Panic on the 5:22 (TV film)
1972 Corky
Stoolie, The
1971 Guess What We Learned in School Today?
1967 Infidelity American Style
Justine
The Game People Play
The Singles

TV seriály

1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Loving (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
1979 Concrete Cowboys (TV seriál)
1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1971 Longstreet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky