foto

Jóhanna Vigdís Arnardóttir

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Afsakið
2017 Ég Man Þig
2011 Áramótaskaup 2011 (TV film)
2006 Áramótaskaup 2006 (TV film)
2005 Allir litir hafsins eru kaldir
2003 Opinberun Hannesar
2002 Stella í framboði

TV seriály

2018 V pasti (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Případ (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2009 Réttur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky