foto

John Marquez

  • nar. 5.6.1970 (50 let)
    Coventry, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Double Time (TV film)
The Trial of Tony Blair (TV film)
1997 Vida y dos mandados, Una
1996 Apartmá v Londýně (TV film)

TV seriály

2019 Doktor Martin (TV seriál)
The Shock of the New (S09E02)
To the Lighthouse (S09E01)
2017 Porridge (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Man Overboard – Part Two (S06E06)
Man Overboard – Part One (S06E05)
Doktor Martin (TV seriál)
Všechny moje strasti (S08E08)
Veslařská píseň (S08E07)
Hrdina proti své vůli (S08E06)
další epizody (8)
2016 In the Club (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Doktor je pryč (S07E08)
Činy, ne slova (S07E07)
Děti těch druhých (S07E06)
další epizody (8)
2014 In the Club (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 1 (S01E01)
2013 Doktor Martin (TV seriál)
Odlet (S06E08)
Matčina péče (S06E07)
Škodlivé vlivy (S06E06)
další epizody (8)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Až do smrti (S05E08)
Kočky a žraloci (S05E07)
Nenech mě odejít (S05E06)
další epizody (8)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Špatné loučení (S04E08)
Nerušit (S04E07)
Porodní krize (S04E06)
další epizody (8)
2008 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2007 Ronni Ancona & Co. (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S03E07)
Jen my dvě (S03E06)
Rozejít se je těžké (S03E05)
další epizody (7)
2006 Suburban Shootout (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 Black Books (TV seriál)
Pan umělec (S02E01)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky