foto

Brianna Lynn Brown

  • nar. 2.10.1979 (37 let)
    St. Paul, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brianna Lynn Brown se narodila 2. října 1979 ve znamení Vah. Jejím rodištěm je hlavní městě amerického státu Minnesota, Saint Paul. Brianna je přírodní blondýnka a měří 170 cm. Její herecká kariéra započala v roce 1999. Žije převážně v Los Angeles, kde se kromě herectví věnuje také józe, běhání, turistice, lyžování, tanci, zpěvu a práci pro charitu. V roce 2005 založila úspěšnou ženskou zájmovou skupinu a neziskovou organizaci „The New Hollywood“, která nyní působí v Los Angeles a v New Yorku. Organizace se snaží jednak pomoci začínajícím talentům prorazit v showbusinessu a také se zaměřuje na charitu.

Na začátku svojí herecké kariéry se Brianna objevovala především ve vedlejších rolích v televizních sériích. Malé role dostala například v seriálech MACHŘI A ŠPRTI, SMALLVILLE, OFF CENTRE, LOVCI NETVORŮ, PO STOPÁCH ZLOČINU, VINCENTŮV SVĚT nebo JOEY. Jako spousta jiných herců dostala také epizodní role v populárních kriminálních seriálech KRIMINÁLKA MIAMI a KRIMINÁLKA NEW YORK. Objevila se i v několik filmech, ale zpočátku se jednalo o nevýznamné role ve filmech jako ZVÍŘE, DETEKTIVOVÉ Z HOLLYWOODU nebo SPIDER-MAN 2. V těchto filmech jsme ji mohli opravdu jen zahlédnout.

V roce 2005 se objevila hned v několika filmech, ale opět šlo pouze o vedlejší role. Zahrála si mimo jiné v komedii 40 LET PANIC, v dramatické komedii MEZI MUŽEM A ŽENOU nebo v romantické komedii ADAM A EVA. Rok 2006 ji přinesl jednak vedlejší roli ve westernu ŠTĚSTÍ VĚČNÉ LÁSKY a také její první hlavní roli v hororové komedii NOC OŽIVLÝCH MRTVOL 3D, kde ztvárnila roli Barbary. O rok později si zahrála v romantické komedii ZBOUCHNUTÁ po boku Setha Rogena a Katherine Heigl. V tom samém roce dostala prozatím svoji největší filmovou roli v hororu OBĚŤ ZLA, kde ztvárnila roli Sheryl. V roce 2009 si zahrála v dobrodužném hororu THE LOST TRIBE. V roce 2010 dostala roli dr. Lisy Niles v seriálu GENERAL HOSPITAL.

Jiří "Hrabka" Hrabala

Herecká filmografie

Filmy

2017 Secrets in Suburbia (TV film)
The Evil Within
2015 Kiss Me, Kill Me
One Moment Please...
2013 Screwed
2009 The Lost Tribe
2007 Dash 4 Cash (TV film)
No Destination
Oběť zla
Zbouchnutá
2006 Noc oživlých mrtvol 3D
Štestí věčné lásky
2005 Adam and Eve
Ex Post Facto
Mezi mužem a ženou
40 let panic
2004 Spider-Man 2
2003 Detektivové z Hollywoodu
Yuri and Me
2001 Zvíře
1999 Search for the Jewel of Polaris: Mysterious Museum (TV film)

TV seriály

2017 Dynasty (TV seriál)
2015 The Whispers (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Já, svědek (S07E13)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Graceland (TV seriál)
2012 Dating Rules from My Future Self (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
Společná terapie (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
The Standing Eight Count (S05E11)
2011 Adults Only (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Čisté ruce (S01E03)
Modlitba (S01E02)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a pokušení (S01E22)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Lost at Home (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sledovaný (S02E19)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2017 Hollywood Checkmate

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace