foto

Aroa Gimeno

  • nar. País Vasco, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Call TV
2011 Amor sacro
Cult Vol. 1 - a.z.
2009 Zombies & Cigarettes
2008 Amanecer de un sueño
Osmička ve vztahu
2006 DVD
2005 Precio de una Miss, El (TV film)

TV seriály

2011 Háztelo mirar (TV seriál)
2008 Dos lunas (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Lobos (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky