foto

Ismael Martínez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Oko za oko
2017 Call TV
Nepřátelská zóna
2015 De chica en chica
2013 Faraday
2012 REC 3: Počátek
Tengo ganas de ti
2009 Hienas
2008 Enloquecidas
No se preocupe
Vida en rojo, La
2006 Tirant Lo Blanc
2005 20 centímetros
Llaves de la independencia, Las
2004 Ana y Manuel
Muertos comunes
2003 Carmen: Divoká vášeň
Furgón, El
2002 Entre abril y julio
La caja 507
Mluv s ní
2001 Dama de Porto Pim
2000 Aunque tú no lo sepas
Soirée
1997 Airbag
1996 Pasajes
Tvé jméno mi zamořilo sny
1995 Den šelmy
Ley de la frontera, La
Tatiana, la muńeca rusa

TV seriály

2017 El final del camino (TV seriál)
2016 Ministerstvo času (TV seriál)
El Monasterio del Tiempo (S02E04)
2015 Rabia (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
Don de Alba, El (TV seriál)
2010 Internát (TV seriál)
El fin (S07E15)
La luz (S07E14)
El último aliento (S07E13)
další epizody (23)
2009 Internát (TV seriál)
El baile de los culpables (S06E05)
La traición (S06E04)
El hombre lobo (S06E03)
další epizody (16)
2008 U.C.O. (TV seriál)
Internát (TV seriál)
El unicornio (S04E09)
La llave (S04E08)
Un gran soldado (S04E07)
další epizody (9)
2007 R.I.S. Científica (TV seriál)
2006 Divinos (TV seriál)
2004 Manolito Gafotas (TV seriál)
2003 Pantano, El (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Entre naranjos (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
Vida y sainete (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky