foto

Mark Lindsay Chapman

  • nar. 8.9.1954 (64 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Twin
2015 Ominous (TV film)
Small Town Prince (TV film)
2014 Christmas in Palm Springs
2007 Zavraždění Johna Lennona
2002 V pasti (TV film)
2001 Beethoven 4
2000 Party, The
1999 Návrat na farmu (TV film)
1998 Mumie
1997 Titanic
1995 Oddělené životy
Časožrouti (TV film)
1990 Noční vidiny (TV film)
1988 American Gothic
1986 Androidy (TV film)
Vraždící stroj (TV film)
1983 Henry VI, Part Three (TV film)
Henry VI, Part Two (TV film)

TV seriály

2000 Čarodějky (TV seriál)
Démon filmového plátna (S02E18)
1998 Air America (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Trojice (S02E06)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Nedotknutelní (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2012 Steve Jobs: Visionary Genius - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace