foto

Osamu Ičikawa

  • nar. 21.6.1936
    Kumagaja, Saitama, Japonsko
  • zem. 2.1.2009 (72 let)
    Mačida, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
Tecuwan Birdy
1991 Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
1986 Hokuto no ken
1984 Čódžikú jósai Macross: Ai oboeteimasuka
1979 Ginga tetsudó 999: Kimi wa senši no jó ni ikirareruka!! (TV film)
Mirai robo Daltanias
1978 Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači
1977 Dokaben
1972 Panda a malá panda

TV seriály

2005 Ueki no hósoku (TV seriál)
2003 Jami to bóši to hon no tabibito (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
1999 Seihó tenši Angel Links (TV seriál)
1995 Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1992 Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi (TV seriál)
1986 Hokuto no ken (TV seriál)
Gošasei kenširo ni sekkin! Fudó omae wa nanimono!! (S01E88)
1982 Čódžikú jósai Macross (TV seriál)
1979 Kagaku nindžatai Gaččaman Fighter (TV seriál)
Paris no Isabelle (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Kaseki no senši (Kóhen) (E13)
Kaseki no senši (Zenpen) (E12)
Kagaku nindžatai Gaččaman II (TV seriál)
Tóšó Daimos (TV seriál)
Uchū senkan Yamato 2 (TV seriál)
1977 Gekisó! Rubenkaiser (TV seriál)
1976 Robokko Beaton (TV seriál)
UFO senši dai Apolon (TV seriál)
UFO senši dai Apolon 2 (TV seriál)
Čódendži robo Combattler V (TV seriál)
1975 Júša Raideen (TV seriál)
Kamen Raidaa Sutorongaa (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
1972 Kagaku nindžatai Gaččaman (TV seriál)
1970 Akakiči no Eleven (TV seriál)
Mahó no Mako-čan (TV seriál)
1969 Himicu no Akko-čan (TV seriál)
1968 Akane-čan (TV seriál)
1965 Mirai kara kita šónen Super Jetter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky