foto

Šózó Uesugi

  • nar. 14.12.1955 (64 let)
    Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inori no maku ga oriru toki
2015 Onmjódži (TV film)
2010 13 samurajů
Šodó kjódžu (TV film)
2005 Taxi Driver no Suiri Nisshi 20 (TV film)
1999 Tantei Samodži Susumu (TV film)
1996 Momojiri-musume: Kogyaru no hôsoku
1988 Jamadamura warucu
1987 Honba jyoshikou manual: Hatsukoi binetsu-hen

TV seriály

2017 Keidži Jugami (TV seriál)
Rikuó (TV seriál)
2016 Denšiči toriminičó (TV seriál)
Kasóken no onna 16 (TV seriál)
Tačibana Noboru seišun tebikae (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Kamiya Genjiro Torimono Hikae 2 (TV seriál)
Šitamači roketto (TV seriál)
2014 Keiji 110 kiro 2 (TV seriál)
2013 Mačiiša Jumbo!! (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
2012 Sósa čizu no onna (TV seriál)
2007 Tójama no Kin-san (TV seriál)
2006 Imo Tako Nankin (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2000 Rokubanme no Sayoko (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
1995 Tojotomi Hidejoši tenka o toru! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky