foto

Maite Brik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 99.9
1996 Más allá del jardín
1991 Dyningar
1985 Extramuros
Za svitu měsíce
1977 Locuras de Jane, Las
1976 Batida de raposas
1970 Huésped del sevillano, El
1968 La 'mini' tía
La viudita ye-yé
1967 La tía de Carlos en mini-falda

TV seriály

2017 Zóna (TV seriál)
El Balneario (E03)
Control animal (E02)
En tierra de nadie (E01)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1970 Personajes a trasluz (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky