foto

Simon Wincer

  • nar. 1943
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Velký závod
2003 Mladý černý hřebec
Muž se srdcem kovboje (TV film)
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
Podtrh (TV film)
2000 Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
1999 Mladý Indiana Jones: Oganga, vládce nad životem a smrtí
Mladý Indiana Jones: Peklo v zákopech
P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
1998 Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery (TV film)
Nebezpečný kontrakt (TV film)
Ozvěna hromu (TV film)
1997 Blesk (TV film)
1996 Fantom
1995 Operace Slon
1994 Bleskový Jack
1993 Zachraňte Willyho!
1992 Mladý Indiana Jones: Pouštní anabáze
1991 Harley Davidson a Marlboro Man
1990 Quigley u protinožců
1988 Bluegrass (TV film)
1987 Lehká jízda
1986 Girl Who Spelled Freedom, The (TV film)
Konečná hranice (TV film)
1985 DARYL
1983 Phar Lap
1980 Temné síly
1979 Snapshot
1976 Haunting of Hewie Dowker, The (TV film)

TV seriály

2008 Comanche Moon (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
Návrat (E04)
Pláně (E03)
Na cestě (E02)
další epizody (4)
1979 Prisoner (TV seriál)
1978 Proti větru (TV seriál)
A Matter of Life and Death (E10)
The Tree of Liberty (E07)
An Agreement Between Officers and Others (E05)
další epizody (6)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Mladý Ramsay (TV seriál)
1976 Tandarra (TV seriál)
The Lost Islands (TV seriál)
The Sullivans (TV seriál)
1975 Cash and Company (TV seriál)
1974 The Box (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

2004 Nascar 3D

Producentská filmografie

Filmy

2011 Velký závod
1987 Lehká jízda

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Velký závod

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce