foto

Tamara Feldman

  • nar. 5.12.1980 (38 let)
    Wichita, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Woman Called Job, A
2012 Bloodwork
2011 Alyce Kills
2009 Spiknutí: Echelon
2008 Nature of Space & Time, The
Rez Bomb
Something's Wrong in Kansas
Zahulíme, uvidíme 2
2007 Neznámý svůdce
2006 Hatchet
2005 Romy and Michele: In the Beginning (TV film)
2004 Geldersma

TV seriály

2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Všechny moje nevěry (S06E02)
2011 Záměna (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Facts (S02E10)
Super drbna (TV seriál)
Potvora se vrací (S02E23)
Páni z jihu mají radši blondýnky (S02E22)
O sederu je možné všechno (S02E21)
další epizody (4)
2008 Super drbna (TV seriál)
Serenina hvězda (S02E05)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Wedding (S01E07)
The Bridge (S01E05)
The Chiavennasca (S01E04)
další epizody (5)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Children Shouldn't Play with Dead Things (S02E04)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Like Family (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Dokumentární

2007 Making of 'Hatchet', The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace