foto

Wendy Cork

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Ladies in Black
Winchester: Sídlo démonů
2014 Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS (TV film)
Predestination
2013 The Turning
2012 Tajemství drožky (TV film)
The Great Mint Swindle (TV film)
2011 Panika na Rock Island (TV film)
2008 The Eternity Man
Valentine's Day (TV film)
2007 BlackJack: Ghosts (TV film)
2006 BlackJack: At the Gates (TV film)
BlackJack: Dead Memory (TV film)
Small Claims: The Reunion (TV film)
2005 Hell Has Harbour Views (TV film)
Illustrated Family Doctor, The
Small Claims: White Wedding (TV film)
The Djarn Djarns
2004 Rozjezd (TV film)
Small Claims (TV film)
2002 Útok na Alžbětu (TV film)
2000 Wreck, a Tangle, A
1998 In the Winter Dark

TV seriály

2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Vykázáni (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
Epizoda 22 (E22)
Epizoda 21 (E21)
Epizoda 20 (E20)
další epizody (22)
Twentysomething (TV seriál)
2010 Námořní hlídka (TV seriál)
Ransom (S04E04)
The Right Stuff (S04E03)
Crocodile Tears (S04E02)
další epizody (4)
2009 Námořní hlídka (TV seriál)
Red Reef (S03E13)
Black Gold (S03E12)
Secret Cargo (S03E11)
další epizody (13)
2007 Dangerous (TV seriál)
East West 101 (TV seriál)
2003 Fat Cow Motel (TV seriál)
2001 Farma (TV seriál)

Dokumentární

2016 Deep Water: The Real Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace