foto

Ninja N. Devoe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baking Christmas (TV film)
Jacob's Ladder
2018 Zelená kniha
2017 Desolation
Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2016 Jack Reacher: Nevracej se
2013 In the Cage
2011 The Chicago 8
2010 Something Like a Business
2007 Lovers & Haters

TV seriály

2018 Drápy (TV seriál)
Otřes (S02E01)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Neštvi mě (S02E12)
2017 Step Up: High Water (TV seriál)
2016 Queen Sugar (TV seriál)
Underground (TV seriál)
Run & Gun (S01E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Náprava kursu (S03E05)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Billy a kluk (S02E10)
2004 Secretos (TV seriál)

Dokumentární

2013 Poslední noc v … (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky