foto

Beatrice Rosen

  • nar. 29.11.1977 (40 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Beatrice Rosen se narodila ve Francii jako Béatrice De'Loit Rosenblatt. Pro umělecké účely své jméno přeměnila do anglické podoby. Diváci si ji asi nejvíc spojují s druhou sezónou seriálu CUTS, kde hrála roli Faith.Nyní hraje v americkém apokalyptickém blockbusteru 2012 roli Tamary. Hrála malou roli v osmé sezóně seriálu společnosti Warner Bros. CHARMED jako nevinná Maya Holmes, tedy první identitu Piper Halliwell.

Objevila se ve čtvrté sérii seriálu SMALLVILLE jako Dawn Stiles, děvče,které se chce zoufale stát královnou promočního večírku. Taky ztvárnila postavu Gabrielle la Claire, dceru francouzského ambasadora ve filmu CHASING LIBERTY [2004], a Natashu ve filmu THE DARK KNIGHT. Objevila se v seriálu SHARPE'S PERIL, nejnovějším pokračování populární série v listopadu 2008.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Saint (TV film)
2014 Ask Me Anything
Bipolar
Zugzwang
2013 Au bout du conte
Delirium
Dirty Movie
Šmoulové 2
2010 Life's a Beach
The Big I Am
2009 2012
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
Temný rytíř
The Other Side of the Tracks
2006 Blindfolded
Pokojný bojovník
2004 Hon za svobodou
2003 Vítejte u Rozových
2002 Cravate club
Undercover
2000 Fil du rasoir, Le (TV film)
Passion assassine (TV film)
1999 Ciel, les oiseaux et... ta mère!, Le
Clown
Nouvelle vie, nouvelle donne (TV film)
Révolution sexuelle n'a pas eu lieu, La
1998 Vieille barrière, La

TV seriály

2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Rock Bottom (E13)
Corkscrewed (E12)
I Like to Watch (E11)
další epizody (13)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
2013 Payday (TV seriál)
2012 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Boire et déboires en Val de Loire (S02E03)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poslední ulice na Manhattanu (S10E04)
2010 100 Questions (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
2005 Cuts (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Duch (S04E18)
Čarodějky (TV seriál)
Piper na útěku (S08E03)
Znamení (S08E02)
Nový život (S08E01)
2004 Commando Nanny (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Modré hlubiny (TV seriál)
2000 Baie ouest (TV seriál)
Grand patron, Le (TV seriál)
1999 Manatea, les perles du Pacifique (TV seriál)
1997 Jedna a jedna je šest (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace