foto

Bettina Schwarz

  • nar. 28.9.1982 (37 let)
    Wiener Neustadt, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 St. Josef am Berg - Berge auf Probe (TV film)
St. Josef am Berg - Stürmische Zeiten (TV film)
2017 Lena Lorenz - Gegen alle Zweifel (TV film)
2013 Geschichten aus dem Wienerwald (divadelní záznam)
Kaiserschmarrn AT
2012 Pomsta hříšnice (TV film)
2011 Ex - Amici come prima!
2010 Meine Tochter nicht (TV film)
2009 Princezna ze statku 3 (TV film)
2008 Errand of Angels, The
Willkommen im Westerwald (TV film)

TV seriály

2017 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2014 Die unwahrscheinlichen Ereignisse im Leben von ... (TV seriál)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
2012 Es kommt noch dicker (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 Geile Zeit (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky