foto

Shangela

  • nar. 22.11.1981 (36 let)
    Paris, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hurricane Bianca: From Russia with Hate
Zrodila se hvězda
2016 Hurricane Bianca
2015 Turbotarantule: Láva poraženým (TV film)
2013 Farah Goes Bang
R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
2011 Mann's World, A (TV film)

TV seriály

2016 Akta X (TV seriál)
Setkání s příšerodlakem (S10E03)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S09E23)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A přepadení (S02E03)
Glee (TV seriál)
Thanksgiving (S04E08)
Mentalista (TV seriál)
Rubínové střevíčky (S04E21)
2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Gaylogie pro pokročilé (S03E06)
2010 Čmuchalové (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dragged
2015 This Is Drag
2011 Dance Moms: Most Outrageous Moments (TV film)

TV pořady

2018 Dancing Queen (TV pořad)
2015 2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2012 RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
2011 Dance Moms (TV pořad)
2009 Malé královny krásy (TV pořad)
RuPaul's Drag Race (TV pořad) - herec, a.z.
2004 The Soup (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace