foto

Shangela

  • nar. 22.11.1981 (38 let)
    Paris, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 How May We Hate You? (TV film)
Hurricane Bianca: From Russia with Hate
RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular (TV film)
Zrodila se hvězda
2016 Hurricane Bianca
2015 Turbotarantule: Láva poraženým (TV film)
2013 Farah Goes Bang
R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
2011 Mann's World, A (TV film)

TV seriály

2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter Thirteen: Come Together (E13)
Chapter Seven: Kiss of the Spider Woman (E07)
Chapter Six: Mama Said (E06)
2019 Broad City (TV seriál)
Lost and Found (S05E06)
2018 Super Drags (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2016 Akta X (TV seriál)
Setkání s příšerodlakem (S10E03)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S09E23)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A přepadení (S02E03)
Glee (TV seriál)
Thanksgiving (S04E08)
Mentalista (TV seriál)
Rubínové střevíčky (S04E21)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Legacy/Drag City (E15)
Zpátky do školy (TV seriál)
Gaylogie pro pokročilé (S03E06)
2010 Čmuchalové (TV seriál)

Dokumentární

2020 Jsme tu (TV seriál)
2016 Dragged
2015 This Is Drag
2011 Dance Moms: Most Outrageous Moments (TV film)

Hudební videoklipy

2018 RuPaul ft. Shangela, Trixie, Kennedy & Bebe - Kitty Girl (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Dancing Queen (TV pořad)
2015 2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2012 RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
2011 Dance Moms (TV pořad)
2009 Malé královny krásy (TV pořad)
RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2018 RuPaul ft. Shangela, Trixie, Kennedy & Bebe - Kitty Girl (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky