foto

Michael Xavier

  • nar. 1985
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Set Up (TV film)
2019 Radio Christmas (TV film)
Shazam!
2018 Her Stolen Past (TV film)
Killer High (TV film)
2017 A Swingers Weekend
Christmas Inheritance
Obyčejné dny
2016 Ohnivé peklo (TV film)
2015 88
2013 Kouzelný Valentýn (TV film)
2012 In Return
Smrt před svítáním
2011 High Chicago
2008 Dokaž to!

TV seriály

2019 Northern Rescue (TV seriál)
Dad Knows Best (E10)
Wake Up (E09)
The Bear (E08)
další epizody (9)
Soukromé očko (TV seriál)
Full Court Press (S03E02)
The Expanse (TV seriál)
The One-Eyed Man (S04E08)
Displacement (S04E06)
Retrograde (S04E04)
další epizody (4)
Černá listina (TV seriál)
Bastien Moreau (č. 20): Závěr (S06E12)
2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Password (S02E11)
2017 The Bold Type (TV seriál)
2016 Kim's Convenience (TV seriál)
Bitten (TV seriál) - a.z.
Family, of Sorts (S03E01) - a.z.
2015 Bitten (TV seriál)
Scavenger's Daughter (S02E09)
Nine Circles (S02E06)
Rabbit Hole (S02E05)
další epizody (7)
2014 Bitten (TV seriál)
Ready (S01E13)
Caged (S01E12)
Settling (S01E11)
další epizody (11)
2012 Nikita (TV seriál)
Rogue (S02E14)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Bomba (S02E09)
V utajení (TV seriál)
Half a World Away (S02E07)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
Nejlepší roky (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky