foto

Patrika Darbo

  • nar. 6.4.1948 (69 let)
    Jacksonville, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cradle Swapping
God Bless the Broken Road
2016 Boonville Redemption
Remake, The
Spoken Word
2014 Pirate's Code: The Adventures of Mickey Matson
2013 Adventures of Mickey Matson and the Copperhead Treasure, The
2012 Lose Yourself
2011 Lásky v resortu
Rango
2010 The Search for Santa Paws
2007 Soukromá válka pana Wilsona
Stěhování pana McAllistera
2006 Hatchet
2005 Carpool Guy
Mr. & Mrs. Smith
2004 Madhouse
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1999 Děti z Duranga
1998 Ruby Bridges (TV film)
1997 Nebezpečná rychlost 2: Zásah
Půlnoc v zahradě dobra a zla
1996 Domácí vězení
Horké prachy
1995 Babe - galantní prasátko
1994 Corrina, Corrina
Last Chance Detectives: Mystery Lights of Navajo Mesa, The (TV film)
Roseanne and Tom: Behind the Scenes (TV film)
Secret Sins of the Father (TV film)
1993 Arly Hanks (TV film)
S nasazením života
1992 Tulák
Útěk z normálu
1991 Dutch aneb Bláznivá cesta
1990 Gremlins 2
Kde je ta zatracená věc
Můj táta je duch
Spaced Invaders
Willies, The
1989 Lidé z předměstí
Nashville Beat (TV film)
Oddíl z Beverly Hills
1988 Hra pro dva
Noc předtím

TV seriály

2015 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Zvyšování tělesné kondice (S09E05)
2014 Acting Dead (TV seriál)
Mystery Girls (TV seriál)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
2011 Bloomers (TV seriál)
2010 Miss Behave (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Nazdárek, bandito (S05E02)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Mít a nemít peníze (S05E14)
2007 Wedding Bells, The (TV seriál)
2006 Minor Accomplishments of Jackie Woodman, The (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Hledá se pomocnice (S02E20)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Johnny Bago (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Krok za krokem (TV seriál)
Soutěž krásy (S01E22)
Narozeniny (S01E21)
Dědova snoubenka (S01E20)
další epizody (9)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Moderní doba (S01E13)
Nové auto (S01E12)
Den před kamerou (S01E11)
další epizody (13)
Sisters (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Just the Ten of Us (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
1984 Punky Brewster (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
The Optimist (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Miss Behave (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace