foto

Sergej Umanov

  • nar. 1.5.1972 (48 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sojuz spasenija
2018 Istorija odnogo naznačenija
2017 Samyj lučšij sotrudnik
2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi
2015 Batalon
Reverberacija
2013 Kurjer iz Raja
2012 Služu Sovětskomu Sojuzu (TV film)
2011 Dva dňa
2010 Otstavnik 2 (TV film)
Podsadnoj
Zemlja ljuděj
2008 Zajatec
2006 Svjaz

TV seriály

2019 Kumir (TV seriál)
Štorm (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
další epizody (11)
Obyčnaja ženščina (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Sumrak (S01E01)
2017 Front (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Konsultant (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Oščupju v polděň. Časť 2 (E06)
Oščupju v polděň. Časť 1 (E05)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Vystrely v noči (S02E01)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Inkvizitor (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Točka něvozvrata (E03)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Protivostojanije (S01E13)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Spasti vraga (S01E32)
Predatěl (S01E31)
Naživka (S01E30)
další epizody (5)
Čužoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Pochiščenije (S02E24)
Šaman (TV seriál)
Vorošilovskij strelok (S02E02)
2012 Bezdna (TV seriál)
Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Pod udarom (S07E04)
2011 Katěrina 3. Semja (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Bytovucha (S01E02)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ubit' Monťora (S02E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Poputčik (S09E06)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ugoščenije stroptivogo (S01E02)
Doznavatěl (TV seriál)
Ogoň (S01E08)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Seť (S01E09)
Čas pik (S01E04)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S10E01)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
Obraz vraga (S03E02)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Pitěrskij tranzit (S02E06)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Labirinty razuma (TV seriál)
Scenarist (E04)
Sčastlivyj (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Živymi ili mertvymi (S02E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Razboj na Fontanke. Časť 2 (S06E14)
Razboj na Fontanke. Časť 1 (S06E13)
2003 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 12 (S02E12)
2002 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (5)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Poslednij pričal (S04E02)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (10)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Saldo-buldo. Časť 2 (S04E13)
Saldo-buldo. Časť 1 (S04E12)
2000 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Meduza Gorgona (S01E10)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Celuju, Larin (S01E04)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky