foto

Stewart J. Zully

  • nar. 23.8.1955 (63 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Speed Kills
Vice
2017 Maydeleh and the Prisoner
2013 Fighting for Freedom
Gods Behaving Badly
2009 Holka z města
2008 Pánská jízda 2: Poslední pokušení
Rocket
2006 Dealeři
2004 Dokonalé protiklady
2000 Panika
1997 Campfire Tales
1996 Childhood's End
1995 Point of Betrayal
1994 Vlk
1992 Malcolm X
1991 For the Boys
K-9 (TV film)
1990 Ohňostroj marnosti

TV seriály

2014 Vzpomínky (TV seriál)
Flesh and Blood (S02E09)
2013 Hostages (TV seriál)
2012 Město divů (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mother's Day (S02E22)
Parenthood (S02E14)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Pulling the Goalie (E04)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Rozbouřené moře (S02E07)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
V plamenech (S05E21)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
The Lonesome Road (S02E18)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastné rodiny (S05E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znásilněná (S06E05)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Koňské dostihy (S04E05)
Právo a pořádek (TV seriál)
American Jihad (S13E01)
1998 Becker (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Mrtvý pes mluví (S03E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Scrambled (S09E06)
1995 The Client (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bad Faith (S05E20)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Pride and Joy (S04E06)
Columbo (TV seriál)
Ve hře je všechno (S10E07)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Wedded Bliss (S03E05)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)
Vražda, kouř a stíny (S08E02)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1996 Dana Carvey Show, The (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace