foto

Timur Savin

  • nar. 28.2.1976 (43 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ljubov vně konkursa (TV film)
2012 Zoluška
2011 Balada o bombardérovi
2009 Ivan Hrozný
2007 1612: Kronika smutných časů
Nas ně dogoniš
2005 Ljubi meňa (TV film)
2004 Bez rozkazu

TV seriály

2018 Čjornyje bušlaty (TV seriál)
2017 Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Rokirovočka (S02E65)
2015 Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Poprygunčiki. Časť 2 (S01E02)
Poprygunčiki. Časť 1 (S01E01)
Poiski ulik (TV seriál)
Princ Sibiri (TV seriál)
2013 Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
2012 Moj kapitan (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Verju (TV seriál)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Suďja (S01E22)
Čas Volkova (TV seriál)
Zavisimosť (S05E05)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
SOS (S05E05)
2010 Čas Volkova (TV seriál)
Indějskij sled (S04E10)
Tonkaja diplomatija. Časť 2 (S04E02)
Tonkaja diplomatija. Časť 1 (S04E01)
2009 Barvicha (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Šalava (S01E08)
Advokat (TV seriál)
Radi ljubvi (S03E08)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Operacija "Zona" (S03E05)
2005 Aeroport (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Děti Arbata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky