foto

Félix Kysyl

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milenec na jeden den
Obávaný
2016 Monsieur Chocolat
2014 Le premier été (TV film)

TV seriály

2015 La Famille Millevoies (TV seriál)
Malaterra (TV seriál)
Nina (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace