foto

Chris Diamantopoulos

  • nar. 9.5.1975 (43 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Christmas Story Live! (divadelní záznam)
Click, Clack, Moo: Christmas at the Farm (TV film)
The Truth About Lies
2016 Batman Unlimited: Mech vs. Mutants
2015 Man Vs.
Všemocný Batman: Zvířecí Monstermánie
Všemocný Batman: Zvířecí instinkty
2014 Dr. Cabbie
High Moon
2013 Empire State
Loupež na úrovni
2012 Tři moulové
2009 Pod novým vedením
2007 Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
Three Days to Vegas
2006 52 Fights (TV film)
Amorův úlet
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Into the Fire (TV film)
2004 DeMarco Affairs (TV film)
2001 Drop Dead Roses
2000 Adulterer, The

TV seriály

2018 Go Away, Unicorn! (TV seriál)
Let's Get Physical (TV seriál)
The Dangerous Book for Boys (TV seriál)
How to Build a Treehouse (E06)
How to Talk to Girls (E05)
The Trojan War (E04)
další epizody (6)
Kačeří příběhy (TV seriál)
The Spear of Selene! (S01E10)
Silicon Valley (TV seriál)
Initial Coin Offering (S05E07)
Myšák Mickey (TV seriál)
Flushed! (S04E19)
Dumb Luck (S04E18)
Springtime (S04E17)
další epizody (8)
2017 Silicon Valley (TV seriál)
The Patent Troll (S04E07)
Customer Service (S04E06)
The Blood Boy (S04E05)
Myšák Mickey (TV seriál)
The Perfect Dream (S04E11)
The Birthday Song (S04E10)
The Scariest Story Ever: A Mickey Mouse Halloween Spooktacular! (S04E09)
další epizody (11)
Americký táta (TV seriál)
Family Plan (S14E17)
Camp Campawanda (S14E13)
Griffinovi (TV seriál)
Foxx In The Men House (S16E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Know It All (S18E15)
2016 Skylanders Academy (TV seriál)
Good Girls Revolt (TV seriál)
The Newser (E10)
Dateline (E09)
Exposé (E08)
další epizody (9)
Myšák Mickey (TV seriál)
Duck the Halls: A Mickey Mouse Christmas Special (S03E21)
Good Sports (S03E20)
Split Decisions (S03E19)
další epizody (12)
Americký táta (TV seriál)
Bahama Mama (S14E05)
Father's Daze (S14E01)
Daesong Heavy Industries (S13E15)
2015 Good Girls Revolt (TV seriál)
Pilot (E01)
BoJack Horseman (TV seriál)
Hank After Dark (S02E07)
Silicon Valley (TV seriál)
Hackeři (S02E08)
Tvrdé odvětví (S02E07)
Zabiják (S02E06)
další epizody (5)
Myšák Mickey (TV seriál)
Road Hogs (S03E09)
Wonders of the Deep (S03E08)
Feliz Cumpleanos! (S03E07)
další epizody (16)
Griffinovi (TV seriál)
Our Idiot Brian (S13E08)
2014 Hannibal (TV seriál)
Shiizakana (S02E09)
Su-zakana (S02E08)
Myšák Mickey (TV seriál)
Clogged (S02E12)
Mickey Monkey (S02E11)
Space Walkies (S02E10)
další epizody (16)
Americký táta (TV seriál)
Blonde Ambition (S12E01)
Rubberneckers (S10E17)
She Swill Survive (S10E16)
Griffinovi (TV seriál)
Meg Stinks! (S12E19)
2013 Goodwin Games, The (TV seriál)
Myšák Mickey (TV seriál)
Náměsíčný (S01E14)
Bramborland (S01E13)
O Sole Minnie (S01E12)
další epizody (14)
Americký táta (TV seriál)
Kung Pao Turkey (S10E05)
Crotchwalkers (S10E04)
Da Flippity Flop (S09E19)
další epizody (4)
Kancl (TV seriál)
Promos (S09E18)
Couples Discount (S09E15)
Vandalism (S09E14)
další epizody (5)
Griffinovi (TV seriál)
Boopa-dee Bappa-dee (S12E05)
2012 Americký táta (TV seriál)
The Unbrave One (S08E08)
2011 Epizody (TV seriál)
Kennedyové (TV seriál)
Bobby's War (E04)
Up All Night (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
The Scarlet Getter (S08E06)
Home Wrecker (S07E17)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S08E15)
Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S08E14)
Day 8: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S08E10)
další epizody (12)
2009 Americký táta (TV seriál)
Daddy Queerest (S05E19)
Delorean Story-An (S05E16)
Wife Insurance (S05E15)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Pulling Double Booty (S05E06)
Stanny Slickers II: The Legend of Ollie's Gold (S04E15)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
The Most Adequate Christmas Ever (S04E08)
Meter Made (S04E02)
The Vacation Goo (S04E01)
další epizody (6)
2006 Americký táta (TV seriál)
The Best Christmas Story Never Told (S03E09)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Do masitý části stehna (S06E04)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Erica Noughton (S02E01)
Čarodějky (TV seriál)
Mafie magie (S07E08)
2002 American Dreams (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Open Season (S13E07)
1993 Frasier (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace