foto

Ilja Ščerbinin

  • nar. 3.6.1986 (32 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2011 Pečorin
2009 Korotkoje zamykanije
2008 Divoké pole

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Suďja (S01E45)
2014 Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2012 Žizň i suďba (TV seriál)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2008 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Dobroje imja (S03E20)

Dokumentární

2013 Romanovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace