foto

Tate Berney

  • nar. 17.5.2003 (16 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hide and Go Seek
2017 I Believe
2015 Insidious 3: Počátek
Správná holka (TV film)
2014 Just Before I Go
2012 Complacent
2010 Farewell Mr. Kringle (TV film)

TV seriály

2014 Boozy Mom (TV seriál)
Henry Nebezpečný (TV seriál)
2013 The Birthday Boys (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Pill (S02E03)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky