foto

Charles Siebert

  • nar. 9.3.1938 (80 let)
    Kenosha, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Dům tajemství a lží (TV film)
1991 Deception: A Mother's Secret (TV film)
Noční můra (TV film)
1990 The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1988 Osm mužů z kola ven
Perry Mason: Případ pomstěného esa (TV film)
Shakedown on the Sunset Strip (TV film)
1987 Léto na divoké řece
1981 Celou dlouhou noc
1980 Prosba o lásku (TV film)
1979 ...a spravedlnost pro všechny
Cibulové pole
Miracle Worker, The (TV film)
Poslední slovo
Seeding of Sarah Burns, The (TV film)
Topper (TV film)
1978 Nowhere to Run (TV film)
V kómatu
Wild and Wooly (TV film)
1977 Druhá strana půlnoci
Murder in Peyton Place (TV film)
Tail Gunner Joe (TV film)
Tarantule (TV film)
1976 Blue Sunshine
Deadly Hero
Panache (TV film)
1967 The Winter's Tale (TV film)
1961 Like Father Like Son

TV seriály

1997 Xena (TV seriál)
Ztracený námořník (S02E21)
Odysseus (S02E19)
1996 Xena (TV seriál)
Deset malých vojevůdců (S02E08)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Favorite Son (TV seriál)
1987 Good Morning, Miss Bliss (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
The Adams Chronicles (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Green Girl

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1975 Match Game PM (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1954 Look Up and Live (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Xena (TV seriál)
Starý Áres farmu měl (S06E10)
1998 Na život a na smrt (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Gabrielina Naděje (S03E05)
Komedie plná Erota (S02E22)
1996 Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Deset malých vojevůdců (S02E08)
Válečný sirotek (S02E01)
Pouta, která svazují (S01E20)
1995 Herkules (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Smrt v řetězech (S01E09)
Váhání (S01E06)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Lifestories (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace