foto

Frances Bavier

  • nar. 14.12.1902
    New York City, New York, USA
  • zem. 6.12.1989 (86 let)
    Siler City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Benji
1959 It Started with a Kiss
1958 A Nice Little Bank That Should Be Robbed
1956 The Bad Seed
1953 Man in the Attic
1952 Horizons West
My Wife's Best Friend
Sally and Saint Anne
The Stooge
Zátočina řeky
1951 Den, kdy se zastavila Země
The Lady Says No
1943 O, My Darling Clementine
1931 Girls About Town

TV seriály

1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Colgate Theatre (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Eve Arden Show (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace