foto

Michael McGreevey

  • nar. 7.2.1948 (71 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Bonanza: Návrat (TV film)
1978 Ruby and Oswald (TV film)

TV seriály

1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zmatek (S01E04)
1983 Boone (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Nurse (TV seriál)
1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Dokumentární

2015 Earl Hamner Storyteller

Herecká filmografie

Filmy

1979 Mysterious Island of Beautiful Women (TV film)
1976 The Shaggy D.A.
1975 The Strongest Man in the World
1972 Michael O'Hara the Fourth (TV film)
Now You See Him, Now You Don't
Sněhová koule
1971 If Tomorrow Comes (TV film)
1970 Dial Hot Line (TV film)
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
Smrt pistolníka
1968 The Impossible Years
1967 Cesta na západ
1961 The Clown and the Kid
1960 Chartroose Caboose
Toby Tyler
1959 Jeden den muže mimo zákon
The Man in the Net
1958 The Girl Most Likely

TV seriály

2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Flu Season (S03E02)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Family (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1971 The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)

Dokumentární

2015 Earl Hamner Storyteller

Režijní filmografie

Filmy

1998 Mauglí a jeho velké dobrodružství

TV seriály

1998 Born Free (TV seriál)
Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book (TV seriál)
1996 Tarzanova neuvěřitelná dobrodružství (TV seriál)

Dokumentární

2009 Welcome to Eden

Producentská filmografie

TV seriály

1982 Fame (TV seriál)

Dokumentární

2015 Earl Hamner Storyteller

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2009 Welcome to Eden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace