foto

Verena Neumann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Ein starkes Team - Preis der Schönheit (TV film)
Ein starkes Team - Tod einer Studentin (TV film)
2015 Ein starkes Team - Tödliches Vermächtnis (TV film)
2013 Last Night of Baby Gun, The
2012 Scherbengericht
2008 Přestřelka v Palermu
2007 Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Hra lásky a života (TV film)
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2002 Liebe ist ein Roman (TV film)
1991 Das gemordete Pferd
1989 Fünf Bier und ein Kaffee

TV seriály

2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící sláva (S02E20)
Jed (S02E19)
Krátký oddech (S02E18)
další epizody (4)
1997 Maître Da Costa (TV seriál)
1992 Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2011 Všichni spolu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace