foto

Siobhán O'Kelly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Arracht
2017 Jack Taylor: Blood Cross (TV film)
Jack Taylor: In Purgatory (TV film)
Jack Taylor: Nemesis (TV film)
2015 High Rise
2014 An Bronntanas
Sophie at the Races
2012 Ostrov pokladů (TV film)
2011 Calculus of Love, The
2008 The Daisy Chain
2004 Tom Waits Made Me Cry
2003 An Cuainín

TV seriály

2015 Zlatonosná řeka (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
2013 London Irish (TV seriál)
2009 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently in the Night (S02E02)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
Raw (TV seriál)
2007 Paddywhackery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky