foto

Keiko Oginome

  • nar. 4.9.1964 (54 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kasóken no onna: Nenmacu special (TV film)
2013 Cuja no joru: Aru ai ni kakawatta onnatači no monogatari
Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
2011 Onihei gaiden: Jousagi no Kakuuemon (TV film)
Šiawase no kiiroi hankači (TV film)
2010 Šodó kjódžu (TV film)
2009 Jamagata scream
2008 Džiročó sangokuši
Joroi: Samurai zombie
2007 Júheiša – Terrorist
2005 Veronica wa šinu koto ni šita
2003 Kanzen naru šiiku: Onna rihacuši no koi
2000 Epizodní herec
Noroi me
1999 Minazuki
1997 Hotaru no jado (TV film)
1994 Čúšingura gaiden jocuja kaidan
1993 Idžó no hitobito: Densecu no nidži no sankjódai
1992 Icuka giragira suru hi
Kimitači ga ite boku ga iru (TV film)
1991 Kageró
1990 Ultra Q: The movie – Hoši no densecu
1989 Bakajaró! 2: Šiawase ni naritai
1988 Nakunasen! Moeru otoko: Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
1985 Bakumacu seišun graffiti: Fukuzawa Jukiči (TV film)
1983 Nankjoku monogatari
1980 Kaičóon
1977 Gokumontó

TV seriály

2016 Eigjó-bučó Kira nacuko (TV seriál)
2015 Kaiki Renai Sakusen (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
2012 Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2011 Dokuhime to wataši (TV seriál)
2010 Hagane no Onna (TV seriál)
Hanmá seššon (TV seriál)
2009 Hančó –Džinnanšo Azumihan (TV seriál)
Jakó no kaidan (TV seriál)
Kiina (TV seriál)
Otokomae! 2 (TV seriál)
Untouchable (TV seriál)
2008 Puzzle (TV seriál)
2006 Sengoku džieitai (TV seriál)
Teru Teru Ashita (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1995 Jureru omoi (TV seriál)
1994 Ningen, šikkaku: Tatoeba boku ga šindara (TV seriál)
1993 Dósókai (TV seriál)
Kókó kjóši (TV seriál)
1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1986 Musašibó Benkei (TV seriál)
1979 Ašura no gotoku II (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace