foto

Makita Samba

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angelo
2017 Milenec na jeden den
2014 Moje milá Viktoria
2012 À moi seule

TV seriály

2013 Policajtka Barbie (TV seriál)
2012 No Limit (TV seriál)

TV pořady

2013 Le débarquement (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace