foto

Naoko Ótani

  • nar. 3.4.1950 (69 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Okaši na keidži 15 (TV film)
2015 Jamamoto Šúgoró nindžó džidaigeki 1: Namidabaši (TV film)
Taiši kakka no rjórinin (TV film)
2014 Hana-čan no misoširu (TV film)
2013 Rikjú ni tazune jo
2012 Kibó no kuni
2011 Wararaifu!!
2007 1303 góšicu
Dear Friends
2006 Anata o wasurenai
Love psycho: Kjówaku no horror
2005 Sajonara colour
2004 Friends
2003 Fune o oritara kanodžo no šima
Hebi ičigo
Tengoku no Daisuke e (TV film)
1999 Ikitai
1993 Settoku: Jehovah no šónin to jukecu kjohi džiken (TV film)
1992 Haši no nai kawa
1988 Nakunasen! Moeru otoko: Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
1987 Kaze no aru pedžio
Koibitotači no džikoku
1985 Za smíchem slzy
1983 Double bed
Zero no šóten (TV film)
1982 Džiró čóseišunhen: Cuppari šimizu minato
Kaikjó
Rjóma ga juku (TV film)
1980 Tokugawa ičizoku no hókai
Zigeunerweisen
1979 Eireitači no óenka: Saigo no sókeisen
1978 Amagi goe (TV film)
Blue Christmas
Nihon no don: Kankecuhen
Truck jaró: Ičiban hoši kita e kaeru
1976 Jasagure deka
Ózora no samurai
1975 Nihon ninkjódó: Gekitocuhen
Takehisa Jumedži monogatari: Koi suru
1974 Dacugoku Hirošima sacudžinšú
Nagare no fu: Daiičibu – Dóran, Dainibu – Joake
1972 Zatóiči gojótabi
1971 Gekidó no Šówaši: Okinawa kessen
Kicune no kureta akanbó
1970 Jakuza zeššó
1968 Nikudan

TV seriály

2016 Icuka kono koi o omoidašite kitto naite šimau (TV seriál)
2015 Napoleon no mura (TV seriál)
2014 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko 3 (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Hitodžiči no ródókai (TV seriál)
Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
2006 Keidžiró Engawa nikki 3 (TV seriál)
2005 87% (TV seriál)
2004 Keidžiró Engawa nikki (TV seriál)
2002 Kimi o miagete (TV seriál)
Psycho Doctor (TV seriál)
Tentai Kansoku (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
Kimi ga boku o wasurete mo (TV seriál)
1996 Only you ai sarete (TV seriál)
1979 Fumó čitai (TV seriál)
Kumokiri Nizaemon (TV seriál)
Kusa moeru (TV seriál)
1977 Jokomizo Seiši series (TV seriál)
1976 Kakušimecuke sandžó (TV seriál)
Seišun no mon (TV seriál)
1974 Kacu Kaišú (TV seriál)
Zatóiči monogatari (TV seriál)

Dokumentární

2013 Džinsei nariiki: Tensai rakugoka Tatekawa Danši (TV seriál)
2012 Saigo no kačinko: Šindó Kaneto, Otowa Nobuko (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace