foto

Hiroši Inuzuka

  • nar. 23.3.1929 (90 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Giovanniho ostrov
2012 Kono sora no hana: Nagaoka hanabi monogatari
Oiro kesentai: Džuku ranger
2011 Cure ga ucu ni narimašite.
2010 Futatabi Swing me Again
Nigai micu: Kieta record
2008 Chameleon
Haru jo koi
Postman
Šónen Merikensack
2007 Hokušin naname ni sasu tokoro
Tenkósei: Sajonara anata
2006 Adan
Kami-sama kara hitokoto (TV film)
Kaze no Dadu
2003 Samačare nakanaide, mandolin
Zero
2002 Ženy v zrcadle
2000 15-Sai: Gakkó IV
Gudžó ikki
1997 Baišun bórjokudan
Čihó kiša Tačibana Jósuke 9: Šinšúdžótadóri šinkjoku (TV film)
1995 Abajo hakušo
Otoko wa curai jo: Toradžiró kurenai no hana
Tenši no winku: Nikkó saru gundan
1994 Otoko tomodači
1992 Kamen rider ZO
Kaze no kodomo no jó ni
1991 Calendar: If, just now.
1989 Fuju monogatari
1988 Kaiša monogatari: Memories of You
1987 Hadaka no taišó 22: Isami to akai džitenša (TV film)
1986 Mošikašite kon'jakuša!? (TV film)
1985 Jakjúkjó no uta (TV film)
Kamen no nindža: Akakage (TV film)
1983 Aiko 16-sai
1981 Eidžanaika
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamifúsen
1980 Seččan no šikakui sora
1979 Hondžicu tadaima tandžó
Otoko wa curai jo: Tonderu Toradžiró
1978 Hótó kapporebuši (TV film)
Otoko wa curai jo: Toradžiró wagamiči o juku
1977 Bakumacu miraidžin
1976 Seišun no kózu
1975 Macuri no džunbi
1974 Nagare no fu: Daiičibu – Dóran, Dainibu – Joake
1973 Kigeki: Otoko no nakidokoro
1972 Kaidžú daifunsen: Daigorou tai Goriasu
Kaidžú daifunsen: Daigoró tai Gorias
Kigeki: Šačó-san
Macuri da obake da: Zen'in šúgó!!
1971 Damasarete moraimasu
Kigeki: Onna wa otoko no furusato jo
Nippon iči no shock otoko
Otoko wa curai jo: Funtó hen
1970 Crazy no nagurikomi šimizu minato
Hirahira šain Júhi-kun: Gáruhanto no maki
Kigeki: Makete tamaru ka!
Kigeki: Migi muké hidari!
1969 Crazy no bučamukure daihakken
Crazy no daibakuhacu
Kigeki: Ippacu daihiššó
Kiki kaikai: Ore wa dare da?!
Í ju da na: Zen'in šúgó!!
1968 Crazy Mexiko daisakusen
Fukeba tobu jóna otoko da
Hana Hadžime no ippacu daibóken
Jareba jareru ze: Zen'in šúgó!!
Nihon guerrilla džidai
Nippon iči no uragiri otoko
Onsen guerrilla: Daišogeki
1967 Crazy da jo: Tenkamuteki
Crazy no kaitó Zivaco
Crazy ógon sakusen
Dekkai taijó
Kigeki: Ippacu šóbu
Kjú-čan no dekkai jume
1966 Crazy da jo: Kisótengai
Crazy daisakusen
Crazy no musekinin Šimizu Minato
Hondara torimonočó
Nacukašii furaibo
Tenamonja Tókaidó
Un ga jokerja
1965 Daibóken
Hondara kenpó
Ippacu kamašitare
Nippon či no gomasuri otoko
Suteki na konbanwa
Ósaka dokondžó monogatari: Doerai jacu
1964 Baka ga tanku de jatte kuru
Baka marudaši
Gendai inčiki monogatari: Damašija
Hana no Óedo no musekinin
Iikagen baka
Kutabare! Šajózoku
Musekinin júkjóden
1963 Crazy sakusen: Kutabare! Musekinin
Crazy sakusen: Sentehiššó
Hai hai sannin musume
Honkon crazy sakusen
Nippon iči no iro otoko
1962 Kurédží no hanajome to šičinin no nakama
Nippon musekinin džidai
Nippon musekinin jaró
Sararíman donto buši: Kiraku na kagjó to kita mon da
1961 Košinuke njuipin sódó
Zenigata Heidži torimono hikae: Joru no enmadžó
1960 Aši ni sawatta onna

TV seriály

2011 Ohisama (TV seriál)
2007 Kaikjó (TV seriál)
2003 Kokoro (TV seriál)
1992 Šačó ni natta wakataišó (TV seriál)
1986 Ai no araši (TV seriál)
Mangamiči (TV seriál)
1985 Tenkósei (TV seriál)
1983 Cúkai abarehaččaku (TV seriál)
1981 Hoši no bokudžó (TV seriál)
1980 Hattori Hanzó: Kage no gundan (TV seriál)
1979 Čotto my way (TV seriál)
1977 Seišun no mon: Dainibu, Džiricuhen (TV seriál)
1975 Keirei! Sawajaka-san (TV seriál)
1974 Kizu darake no tenši (TV seriál)
Mizumore Kósuke (TV seriál)
1973 Hašire! K-100 (TV seriál)
1971 Iššin Tasuke (TV seriál)
1968 Jubikiri genman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace