foto

Petr Pěknic

  • nar. 1976
    Benešov u Prahy, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2005 Kameňák 3
2004 Jak básníci neztrácejí naději
Kameňák 2
2003 Kameňák
1999 Sjezd abiturientů (TV film)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Snad to nebude tak hrozné (E01)
2016 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Hugova pomsta (S02E03)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Leasing (S01E06)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
České století (TV seriál)
Kulka pro Heydricha (1941) (E03)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Posedlost (S01E12)
Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
Mezi Marsem a Venuší (S01E05)
2005 Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace