foto

Kristýna Frejová

  • nar. 26.10.1971 (46 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Děda
2014 Raluca
2013 Příběh kmotra
2011 Smíchov pláče, Brooklyn spí
2009 Nespavost (TV film)
2007 Chyťte doktora
2001 Věrní abonenti (TV film)
1999 Kanárek
Sjezd abiturientů (TV film)
1994 V erbu lvice
1992 Klíček ke štěstí (TV film)

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Spi sladce, sysle (E05)
Modrý kód (TV seriál)
Pohled do zrcadla (S02E83)
Rána (S02E81)
Hra s ohněm (S02E75)
další epizody (25)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Přepadení (S02E32)
Kolotoč (S02E31)
Lepší než fénix (S02E30)
další epizody (12)
Specialisté (TV seriál)
Poslední sbohem (S01E04)
Doktorka Kellerová (TV seriál)
Dítě (S02E02)
Únos (S02E01)
Mordparta (TV seriál)
Potomek (S02E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Mike de luxe speciál (S03E33)
Spousta práce (S03E32)
Prolhaný hoteliér (S03E31)
další epizody (9)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vlast a národ (E11)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (12)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Rodina (S01E08)
Válka pokračuje (S01E07)
2011 Terapie (TV seriál)
Epizoda 23 (S01E23)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Miluje nemiluje (E02)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Chladnokrevně (S01E03)
2005 Ulice (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1998 Motel Anathema (TV seriál)

Dokumentární

2009 Příběhy slavných (TV seriál)
Královna z Valašska (S10E11)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ladislava Freje ml. (S04E08)
1998 Kázání rybám (TV seriál)

TV pořady

2013 Exkluziv! (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2011 Partička (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
Zvoňte dvakrát! (TV pořad)
2004 Politikon (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace