foto

Kristýna Frejová

  • nar. 26.10.1971 (48 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Modelář
Past (TV film)
Vysoká hra (TV film)
2019 Abstinent
Kukačka (studentský film)
2016 Děda
2014 Raluca
2013 Příběh kmotra
2011 Smíchov pláče, Brooklyn spí
2009 Nespavost (TV film)
2007 Chyťte doktora
2001 Věrní abonenti (TV film)
1999 Kanárek
Sjezd abiturientů (TV film)
1994 V erbu lvice
1992 Klíček ke štěstí (TV film)

TV seriály

2020 Modrý kód (TV seriál)
Láska prochází žlučníkem (S04E42)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Podivný případ se psem (S02E15)
Boj o důvěru (S02E14)
Pokažený dítě (S02E04)
další epizody (9)
Dáma a Král (TV seriál)
Hra na vraždu (S04E06)
Hon na vraha (S04E02)
Modrý kód (TV seriál)
Rána do hlavy (S03E53)
Poslední výstřel (S03E52)
Mám zůstat, anebo mám jít? (S03E49)
další epizody (8)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Ať straší duchové! (S01E27)
Návštěva z personálního (S01E16)
Spi sladce, sysle (S01E05)
Modrý kód (TV seriál)
Dluhy se musí platit (S03E31)
Polibek brouka (S03E28)
Leč má krátké nohy (S03E27)
další epizody (45)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Přepadení (S02E32)
Kolotoč (S02E31)
Lepší než fénix (S02E30)
další epizody (12)
Specialisté (TV seriál)
Poslední sbohem (S01E04)
Doktorka Kellerová (TV seriál)
Dítě (S02E02)
Únos (S02E01)
Mordparta (TV seriál)
Potomek (S02E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Mike de luxe speciál (S03E33)
Spousta práce (S03E32)
Prolhaný hoteliér (S03E31)
další epizody (9)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vlast a národ (E11)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (12)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Rodina (S01E08)
Válka pokračuje (S01E07)
2011 Terapie (TV seriál)
Epizoda 38 (S01E38)
Epizoda 23 (S01E23)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Miluje nemiluje (E02)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Chladnokrevně (S01E03)
2005 Ulice (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1998 Motel Anathema (TV seriál)

Dokumentární

2019 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Kristýny Frejové (S15E30)
2009 Příběhy slavných (TV seriál)
Královna z Valašska (S10E11)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ladislava Freje ml. (S04E08)
1998 Kázání rybám (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Xindl X - Volnoběh (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Kabinet Dr. Honzáka (TV pořad)
2013 Exkluziv! (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2011 Partička (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
Zvoňte dvakrát! (TV pořad)
2004 Politikon (TV pořad)