foto

Keisuke Noro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ógonka: Hisureba hana, šisureba čó
2004 Dósókai
1977 Hišú monogatari
Ore no sora
1974 Rjóma ansacu
1971 Kigeki: Otoko no kao wa džinsei jo
1969 Džigoku no hamondžó
Joru no mesu: Tošiue no onna
Namida no kisecu
Noborirjú jawa hada kaičó
1968 Júkjó sangokuši: Tekka no hanamiči
Wasureru mono ka
1967 Fudžimina aicu
Kimi ga seišun no toki
Čičibu suikoden: Kage o kiru ken
1966 Futari no sekai
Jogiri no bodžó
Joru no bara o kese
Kaerazeru hatoba
Kawači Carmen
Kenka elegy
Ore ni sawaru to abunaize
Tomo o okuru uta
Wataši, čigatte iru kašira
Šin júkjóden
1965 Akai tanima no kettó
Akutaróden: Warui hoši no šita demo
Irezumi ičidai
Kendžú jaró
Kuroi tobakuši
Otoko no monšó: Ore wa kiru
Sasurai wa ore no unmei
1964 Asakusa no hi: Odoriko monogatari
Hana to dotó
Ikiteiru ókami
Jabure zarumono
Jararete tamaru ka
Júhi no oka
Kawači zoro: Kenka šamo
Kaze to ki to sora to
Kuroi daisu ga ore o jobu
Nikutai no mon
Oretači no či ga jurusanai
1963 Akumjó takaki rokudenaši
Akutaró
Dorodarake no džundžó
Gendaikko
Ginza no Džiročó
Ginza no Džiročó: Tenka no ičidaidži
Hatoba no tobakuši
Icudemo jume o
Kantó mušuku
Ore no senaka ni hi ga ataru
1962 Aniki
Džigoku no joru wa makka da ze
Hitori tabi
Jabai koto nara zeni ni naru
Jume ga ippai abarenbó
Kiri no joru no otoko
Koroši o oe
Kumo ni mukatte tacu
Kuroi daisu
Sugata naki cuisekiša
Utau abarenbó
Wataridori kokjó e kaeru
1961 Cuiseki
Hjakuman doru o tatakidase
Keidži monogatari: Bučó keidži o oe!
Keidži monogatari: Jazz wa kuruččai né
Kidó sósahan
Kurenai no kendžú
Shotgun no otoko
1960 Daisógen no wataridori
Jaró! Džigoku e ike
Kemono no nemuri
Rokusansei gurentai
Suttobi kozó
Tokai no sora no jódžinbó
Umi o wataru hatoba no kaze
Šippú kozó
1959 Ankoku no rjoken
Araši o jobu júdžó
Daigaku no abarenbó
Hatoba no muhómono
Kóšudai no šita
1958 Aoi čibusa
Fúsoku 40 métoru
Kagenaki koe
Taijó o bučiotose

TV seriály

1977 Jokomizo Seiši series: Gokumontó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace