foto

Jwaundace Candece

  • nar. 13.1.1978 (43 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Half Brothers
Superintelligence
2019 Šesterčata
2017 Naked
Pomsta: Milostný příběh
2016 Cell
Holičství 3: Nový sestřih
2014 Falešní poldové
2013 Scary Movie 5
2011 Můj budoucí přítel (TV film)

TV seriály

2021 DMZ (TV seriál)
2020 P-Valley (TV seriál)
Belly (E05)
2019 Doom Patrol (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Nenasytná (TV seriál)
Kráska ve vězení (S02E08)
2018 Hodný holky (TV seriál)
Léto žraloka (S01E09)
2014 Resurrection (TV seriál)
Afflictions (S02E06)
Revelation (S02E01)
Torn Apart (S01E08)
další epizody (4)
2013 The Haves and the Have Nots (TV seriál)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)
Love Atlanta Style (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Whose Team Are You On? (S01E07)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jsme jedné krve (S09E04)
1999 The Parkers (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2000 Women of Wrestling (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky