foto

Robert Zen Humpage

  • nar. 5.1.1974 (46 let)
    North York, Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 De xian chao fan
2007 Operace Flash Point

TV seriály

2020 Flash (TV seriál)
Love Is a Battlefield (S06E11)
2019 The InBetween (TV seriál)
Made of Stone (E02)
Zabijáci Wu (TV seriál)
2017 Supergirl (TV seriál)
Star-Crossed (S02E16)
Exodus (S02E15)
Homecoming (S02E14)
další epizody (6)
iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 2 (S03E13)
2016 Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
The Darkest Place (S02E07)
Changing (S02E06)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
The Chitters (S11E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky