foto

Xabier Elorriaga

  • nar. 1.4.1944 (75 let)
    Maracaibo, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Acantilado
2011 Águila Roja, la película
2010 Mstitelé
2009 Dos billetes
Vztek
2008 Konspirace v El Escorialu
2007 Kosmos
2006 Coronel Macià, El
2005 Cerezas del cementerio, Las (TV film)
2004 Virginia, la monaca di Monza (TV film)
2002 Alas rotas
Demasiado amor
Lado oscuro, El
Moje matka je na holky
Tanečník seshora
2001 Bellas durmientes
1996 Diplomová práce
Lejos de África
1995 Felicidades Tovarich
1992 Havanera 1820
1990 Vlak do Petrohradu (TV film)
1989 Ke arteko egunak
1987 Lauaxeta, a los cuatro vientos
1986 Rey y la reina, El (TV film)
Teta Róza
1984 Conquista de Albania, La
Jardín secreto, El
La muerte de Mikel
Victòria! 3: El seny i la rauxa
1983 Victoria! 2: El frenesí del 17
Victoria! La gran aventura d'un poble
1981 Fuga de Segovia, La
1980 El hombre de moda
1979 Proces proti Katalánii
1978 Ensalada Baudelaire
Toque de queda
Zavázané oči
1977 A un dios desconocido
Marián
Oscura historia de la prima Montse, La
Perros callejeros
1976 Hic Digitur Dei
La ciutat cremada

TV seriály

2009 Águila roja (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál) - a.z.
Memoria e il perdono, La (TV seriál)
Verdad de Laura, La (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)
Oh, Espanya! (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Estació d'enllaç (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)
1993 Útočník (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
Gorille, Le (TV seriál)
Para Elisa (TV seriál)
1988 Tucet špinavců (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
Kapitán James Cook (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace