foto

Tibor Gerbár

  • nar. 31.3.1923
    Sátoraljaújhely, Maďarsko
  • zem. 28.12.1995 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Dada (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
1983 A piac (TV film)
1980 Két történet a félmúltból
1974 Makra

TV seriály

1980 Dva výstřely z pistole (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
1977 Fejezetek a Rákóczi-szabadságharcból (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
A Z. utcai postarablás hiteles története (E05)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 7 (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky