foto

Asier Etxeandia

  • nar. 27.6.1975 (43 let)
    Bilbao, Vizcaya, País Vasco, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bolest a sláva
Sordo
2018 Nadie muere en Ambrosía
2017 Llueven vacas
2016 Otevřené dveře
2015 Ma Ma
Nevěsta
2014 Musarañas
Por siempre jamón
2012 Los días no vividos
2011 Budapešťský anděl (TV film)
Kapitán Trueno a Svatý grál
2010 Let 8714 (TV film)
2009 King Conqueror
Rozervaná objetí
Sedm minut
2008 Mentiras y gordas
2007 13 růží
Final
Hledám tu pravou
Unione europea
2006 Blízký východ
Cartas de Sorolla (TV film)
2004 Mirada violeta, La
Vértices
2000 Dame otro final

TV seriály

2018 El final del camino (TV seriál)
Velvet Colección (TV seriál)
Felices fiestas (S02E10)
Una nueva realidad (S02E09)
Amistades peligrosas (S02E08)
další epizody (10)
2017 Velvet Colección (TV seriál)
El último adiós (S01E10)
París, je t'aime (S01E09)
Brigitte Bardot (S01E08)
další epizody (10)
2016 Velvet (TV seriál)
El gran día II (S04E11)
Y entonces... llegó él (S04E10)
Regalos inesperados (S04E09)
další epizody (11)
2015 Velvet (TV seriál)
¿Vivan los novios? (S03E15)
Vientos de cambio (S03E14)
Y la vida sigue... (S03E13)
další epizody (18)
2014 Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Navidades blancas (S02E08)
Por los aires (S02E07)
další epizody (18)
2012 Fuga, La (TV seriál)
2011 Tormenta (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Platos sucios (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace