foto

Emily Bergl

  • nar. 25.4.1975 (43 let)
    Milton Keynes, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emily Bergl se narodila v Milton Keynes v Anglii 25.4.1975 otci Angličanovi a matce z Irska. Když bylo Emily šest let, přestěhovali se do USA a usadili se v Chicagu. V tomto státě studovala Glenbrook South High School, a pak Grinnell College.

Poté co v roce 1997 promovala, se odstěhovala do New Yorku. Zde budovala svoji kariéru. Ze začátku vystupovala v divadle a po večerech pracovala v advokátních kancelářích. Byla vybrána do filmu CARRIE 2 / CARRIE 2: ZUŘIVOST, což byla její první práce na kameru.

Emily se vrátila zpět o divadla a začala představením Romeo a Julie. Postupem času se z ní stala téměř hvězda a mohli jsme ji opět vidět v televizi. Účinkovala v seriálech POHOTOVOST, POLICIE NEW YORK, PROVIDENCE, KRIMINÁLKA MIAMI, STAR TREK: ENTERPRISE, GILMOROVA DĚVČATA", UNESENI a další.

Emily Bergl však stále nezanevřela na divadlo a vystupuje na scéně na Brodway a v regionálních divadlech po celé zemi. Jejím posledním seriálem se stali MUŽI NA STROMECH, kde hraje mladou dívku Annie O´Donellovou, která přijede na Aljašku do malého městečka Elmo jako fanynka Marin Fristové.

Emily si dokázala vybudovat kariéru v divadle i v televizi jako jedna z mála v současnosti. Zahrála si role v drama i v komediích a spolupracovala s mnoha režiséry.

Kristýna "kika771" Kolářová

Herecká filmografie

Filmy

2013 I Know What I'm Doing
2012 Grassroots
2008 Nedůstojná smrt (TV film)
2007 Konečná verze
2006 Diane Arbus: Příběh jedné obsese
Zdánlivě snadné
2001 Šílenci na táboře
2000 Otevřené oči
1999 Carrie 2

TV seriály

2018 You (TV seriál)
The Captain (S01E04)
2016 American Crime (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (8)
2015 Shameless (TV seriál)
Love Songs (In the Key of Gallagher) (S05E12)
Drugs Actually (S05E11)
South Side Rules (S05E10)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Prosincový slunovrat (S16E16)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Art in the Blood (S02E23)
Shameless (TV seriál)
Lazarus (S04E12)
Emily (S04E11)
Liver, I Hardly Know Her (S04E10)
další epizody (10)
2013 Policajti z L. A. (TV seriál)
Babel (S05E03)
Hats and Bats (S05E01)
Skladiště 13 (TV seriál)
Odpuštění (S04E12)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál) - vyp.
Wednesday (S04E01) - vyp.
Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Unesená (S02E02)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
Failure Drill (S03E09)
Sideways (S03E07)
další epizody (5)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Všechno je jinak, vše při starém (S07E17)
Smysl života (S07E16)
Dopis na rozloučenou (S07E15)
další epizody (6)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
What Makes Sammy Run? (S02E05)
Butch & Sundance (S02E02)
Chirurgové (TV seriál)
Hledání stavu blaženosti (S06E22)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Rebelové ve Wisteria Lane (S07E10)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
Jak chutná ponížení (S07E07)
další epizody (7)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Šabatové pásmo (S01E07)
Nevinný v cele smrti (S01E06)
Milionový lékař (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)
Westside (S01E06)
Two Gangs (S01E05)
další epizody (6)
Médium (TV seriál)
Things to Do in Phoenix When You're Dead (S05E02)
2008 Muži na stromech (TV seriál)
Charita (S02E09)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Bližší svetr než kabát (S02E08)
Moře hoře (S02E07)
Povedená veselka (S02E06)
další epizody (14)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Válka s bloky - druhá část (S01E11)
Válka s bloky - první část (S01E10)
Chlaposance (S01E09)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Volný pokoj (S05E17)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý úplněk (S02E13)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Severka (S03E09)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Slavnostně přísahám (S03E11)
Nečekaná návštěva (S03E10)
2002 Uneseni (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Zkrácení sukní (S03E02)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Jablko nepadá daleko od stromu (S02E07)
2000 Pohotovost (TV seriál)
May Day (S06E22)
1999 Providence (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace