foto

Seana Kofoed

  • nar. 13.8.1970 (49 let)
    Wilmette, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 30 Miles from Nowhere
2017 Five Minutes
2013 Nepoučitelní
2005 It's About Time
2004 Příběh žraloka
2000 Příběh Audrey Hepburnové (TV film)

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
I Love You, You're Perfect, I Think (E17)
Stumptown (TV seriál)
All Quiet on the Dextern Front (S01E16)
Til Dex Do Us Part (S01E14)
2019 American Princess (TV seriál)
Faire Well (E10)
You Can Always Trust Your Vaganya (E09)
Fairemily Matters (E08)
další epizody (10)
Drápy (TV seriál)
Fly Like An Eagle (S03E06)
2016 Flaked (TV seriál)
7th (S01E07)
2015 The Devil You Know (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Laborka (S13E05)
2014 Vychovávat Hope (TV seriál)
Nejlepší přítel člověka (S04E20)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Decemberfold (S02E19)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Catering (S07E08)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Občanské zatčení (S01E05)
Electric City (TV seriál)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Malá smrt (S02E09)
2010 Vamped Out (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část druhá (E12)
Odhalení nula: část první (E11)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Podfuk (S05E12)
2008 Muži na stromech (TV seriál)
Kdo má hlavní slovo (S02E19)
Až moc překvapení (S02E18)
Host do domu... (S02E16)
další epizody (7)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Bližší svetr než kabát (S02E08)
Moře hoře (S02E07)
Povedená veselka (S02E06)
další epizody (8)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Válka s bloky - druhá část (S01E11)
Válka s bloky - první část (S01E10)
Chlaposance (S01E09)
další epizody (6)
2004 Windy Acres (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Limitations (S01E14)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Responsible Parties (S01E05)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky