foto

Jessy Schram

  • nar. 15.1.1986 (32 let)
    Skokie, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jessica ´Jessy´ Schram se narodila 15. ledna 1986 v Skokie, Illionis, USA. Jessy Schram je modelka, herečka a zpěvačka. Dcera Kristie a Johna Schrama. Má dva starší sourozence, sestru Nicole a bratra Jonathana. Bylo jí teprve deset let, když se stala dětskou modelkou. Jessy poprvé prosadila agentura Steward Talent Agency do různých reklam, tiskových kampaní a televize.

Absolvovala střední školu Buffalo Grove, a poté se (v 18 letech) přestěhovala do Los Angeles, kde dostávala neustále nějaké nabídky. Jednalo se jak o filmové role - např. ve filmech jako KEITH (2008), PRCI, PRCI, PRCIČKY: NAHÁ MÍLE (2006), NEZASTAVITELNÝ (2010); tak i o role do různých seriálů - např. DR. HOUSE (2004), VERONICA MARS (2004), MEDIUM (2005), NA DOŽIVOTÍ (2007) nebo HAVÁRIE (2008). Nestěhovala se do LA proto, že by se hlásila na univerzitu, ale proto, že dostala práci - jak sama říká: "Nešla jsem na univerzitu, ale do Hollywoodu!".

Vždy toužila po tom, aby si zahrála pohádkovou postavu (nejlíp princeznu) a sen se jí uskutečnil s rolí Popelky v seriálu ONCE UPON A TIME (2011).

pufina

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Royal New Year's Eve (TV film)
Beautiful Ones, The
The Birthday Wish (TV film)
Trestanec
2015 Harvest Moon (TV film)
Slečna na hlídání (TV film)
The Submarine Kid
2012 A Smile as Big as the Moon (TV film)
2010 Betwixt (TV film)
Nezastavitelný
Night and Day (TV film)
2009 Limelight (TV film)
2008 Jane Doeová: Oči (TV film)
Keith
2007 Jane Doeová: Jak vyhodit šéfa (TV film)
Jane Doeová: Pouta, která spojují (TV film)
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
Jane Doeová: Tvrdší dopad (TV film)
Prci, prci, prcičky: Nahá míle
Split Decision (TV film)
2005 Jane Doeová: Deklarace nezávislosti (TV film)
Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Jane Doeová: Jiná tvář (TV film)
Jane Doeová: Zmizení (TV film)

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
Leaving Storybrooke (S07E22) - a.z.
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Druhý střevíc (S06E03)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Zmeškaný hovor (S04E02)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Sněhová královna (S04E07)
Falling Skies (TV seriál)
Door Number Three (S04E06)
Exodus (S04E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Strategie (S07E06)
Monolit (S07E04)
Pracovní den (S07E02)
další epizody (4)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
Poslední základna (TV seriál)
Controlled Flight Into Terrain (E13)
Falling Skies (TV seriál)
Brazil (S03E10)
Strange Brew (S03E08)
Collateral Damage (S03E02)
další epizody (4)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Blue Water (E10)
Cinderella Liberty (E09)
Big Chicken Dinner (E08)
další epizody (9)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Pod kůží (S01E12)
Falling Skies (TV seriál)
A More Perfect Union (S02E10)
Molon Labe (S02E07)
Homecoming (S02E06)
další epizody (4)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Cena zlata (S01E04)
Falling Skies (TV seriál)
Eight Hours (S01E10)
What Hides Beneath (S01E08)
Prisoner of War (S01E03)
další epizody (5)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Inženýr musí zemřít (S02E12)
Vražda v rezervaci (S02E10)
2008 Havárie (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Jackpot (S02E07)
Tajemství auta z vrakoviště (S02E05)
Mít všechno... a pořád (S02E02)
další epizody (4)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Zasypej jámu (S01E11)
Médium (TV seriál)
The Boy Next Door (S03E15)
Dr. House (TV seriál)
Jehla v kupce sena (S03E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Celebrita z internetu (S06E02)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Studentky a machři (S02E16)
Nevěsta na útěku (S02E15)
Univerzální vrstva (S02E14)
další epizody (4)
2005 Médium (TV seriál)
Sweet Dreams (S02E05)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace