foto

Nyasha Hatendi

  • nar. 14.9.1981 (39 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dokonalé repliky
Hlavní kandidát
2017 Král Charles III. (TV film)
2015 Narcopolis
2012 Komik
2011 Radost pro Freddieho (TV film)
2010 Blood and Oil (TV film)
Muž ve stínu
2006 Kauza CIA

TV seriály

2020 Alex Rider (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2018 Do temnoty (TV seriál)
Pooka! (S01E03)
Squinters (TV seriál)
End of the Road (S01E06)
Crossroads (S01E05)
Road to Nowhere (S01E04)
další epizody (6)
Vzestup černé země (TV seriál)
Návrat do historie (E02)
Trochu jiné zprávy (E01)
2015 Casual (TV seriál)
2014 W1A (TV seriál)
2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
2011 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Deal (S05E06)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2008 Vůně Kalahari (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Three Dumas

Režijní filmografie

Filmy

2018 Moving On

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Moving On

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky