foto

Iván Tubau

  • nar. 17.8.1937
  • zem. 13.11.2016 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Largo invierno, El
1981 Objetivo: sexo
1979 Pes
1978 Vámonos, Bárbara
1976 La ciutat cremada
Nueva Marilyn, La
1975 Las primeras experiencias
1969 Del amor y otras soledades
1968 Flor salvaje
1967 Acteón
1966 Devět dopisů pro Bertu
1965 Finger on the Trigger
Luciano
1964 Gunfighters of Casa Grande
1962 Cuervos, Los
1961 Juventud a la intemperie

TV seriály

1980 Cervantes (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro Club (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1975 Taller de comèdies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky