foto

Erdoğan Tutkun

  • nar. 1.8.1964 (54 let)
    Akçakoca, Düzce, Black Sea Region, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Elimiz Mahkum (TV film)
2014 Uzun Yol
2008 Zor Sevda (TV film)
2007 Sözün bittigi yer
2006 Deli Dumrul (TV film)
Síť 2.0
Sınav
Vášeň v tanci
2005 Cennet Nerede (TV film)

TV seriály

2018 Yasak Elma (TV seriál)
2017 Bizim Hikaye (TV seriál)
İki Yalancı (TV seriál)
2016 Cesur Yürek (TV seriál)
Gecenin Kraliçesi (TV seriál)
Sevda Kuşun Kanadında (TV seriál)
Tatlı İntikam (TV seriál)
Yüksek Sosyete (TV seriál)
2015 Acı Aşk (TV seriál)
Aşk ve Günah (TV seriál)
Bedel (TV seriál)
Eve Dönüş (TV seriál)
Kara Kutu (TV seriál)
Kırgın Çiçekler (TV seriál)
Láska na první pomoc (TV seriál)
Poyraz Karayel (TV seriál)
Çınarın Gölgesinde (TV seriál)
2014 Alın Yazım (TV seriál)
Diriliş: Ertuğrul (TV seriál)
Diğer Yarım (TV seriál)
Elif (TV seriál)
Filinta (TV seriál)
Gölgedekiler (TV seriál)
Güllerin Savaşı (TV seriál)
Kara Para Aşk (TV seriál)
Paramparça (TV seriál)
Ulan İstanbul (TV seriál)
Şimdi Onlar Düşünsün (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
Aramızda Kalsın (TV seriál)
Aşkın Bedeli (TV seriál)
Bugünün Saraylısı (TV seriál)
Hızır Ekip (TV seriál)
Merhamet (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Saklı Kalan (TV seriál)
2012 Alev Alev (TV seriál)
Karadayı (TV seriál)
Yol Ayrımı (TV seriál)
Çıplak Gerçek (TV seriál)
İşler Güçler (TV seriál)
2011 Alemin Kıralı (TV seriál)
Babam İçin (TV seriál)
Bir Çocuk Sevdim (TV seriál)
Kuzey Güney (TV seriál)
Leyla ile Mecnun (TV seriál)
Sen De Gitme (TV seriál)
Umutsuz Ev Kadınları (TV seriál)
2010 Elde Var Hayat (TV seriál)
Fatmagül'ün suçu ne? (TV seriál)
Gönülçelen (TV seriál)
Halil İbrahim Sofrası (TV seriál)
Kader Çizgisi (TV seriál)
Kanıt (TV seriál)
Öyle Bir Geçer Zaman ki (TV seriál)
Čas tulipánů (TV seriál)
2009 Ezel (TV seriál)
Melekler korusun (TV seriál)
Samanyolu (TV seriál)
İki Alyans (TV seriál)
2008 Akasya Durağı (TV seriál)
Aşkım Aşkım (TV seriál)
Derman (TV seriál)
Gece Sesleri (TV seriál)
Geç Gelen Bahar (TV seriál)
Hicran (TV seriál)
Pars: Narkoterör (TV seriál)
Sen Harikasın (TV seriál)
Yol Arkadaşım (TV seriál)
Zakázaná láska (TV seriál)
Çemberin Dışında (TV seriál)
2007 Arka Sıradakiler (TV seriál)
Aşk Eski Bir Yalan (TV seriál)
Aşk Kapıyı Çalınca (TV seriál)
Benden Baba Olmaz (TV seriál)
Boşanmak İstemiyorum (TV seriál)
Dudaktan kalbe (TV seriál)
Düş Yakamdan (TV seriál)
Elveda Derken (TV seriál)
Eşref Saati (TV seriál)
Fedai (TV seriál)
Genco (TV seriál)
Geniş Zamanlar (TV seriál)
Güzel Günler (TV seriál)
Hakkını Helal Et (TV seriál)
Kara İnci (TV seriál)
Kavak Yelleri (TV seriál)
Korkusuzlar (TV seriál)
Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
Mahşer (TV seriál)
Senden Başka (TV seriál)
Sessiz Fırtına (TV seriál)
Sessiz Gemiler (TV seriál)
Sır Gibi (TV seriál)
Tatlı Bela Fadime (TV seriál)
Zeliha'nın Gözleri (TV seriál)
2006 29-30 (TV seriál)
Ah Polis Olsam (TV seriál)
Anadolu Kaplanı (TV seriál)
Arka Sokaklar (TV seriál)
Azap Yolu (TV seriál)
Bebeğim (TV seriál)
Doktorlar (TV seriál)
Erkekler Ağlamaz (TV seriál)
Gönül (TV seriál)
Hacı (TV seriál)
Hatirla sevgili (TV seriál)
Hayat Türküsü (TV seriál)
Karagümrük Yanıyor (TV seriál)
Karinca yuvasi (TV seriál)
Köprü (TV seriál)
Kızlar Yurdu (TV seriál)
Rüyalarda Buluşuruz (TV seriál)
Sahte Prenses (TV seriál)
Selena (TV seriál)
Tarık ve Diğerleri (TV seriál)
Yalancı Yarim (TV seriál)
Yaprak dökümü (TV seriál)
Yağmurdan Sonra (TV seriál)
Yaşanmış Şehir Hikayeleri (TV seriál)
2005 Acı Hayat (TV seriál)
Ateşli Topraklar (TV seriál)
Aşka Sürgün (TV seriál)
Beşinci Boyut (TV seriál)
Emret Komutanım (TV seriál)
Gümüş (TV seriál)
Güz Yangını (TV seriál)
Kısmet (TV seriál)
Saklambaç (TV seriál)
Sonradan Görme (TV seriál)
Sırlar Alemi (TV seriál)
Yanık Koza (TV seriál)
Zaman Tüneli (TV seriál)
İnadım İnat (TV seriál)
2004 Aliye (TV seriál)
Avrupa Yakası (TV seriál)
Aşkın Mucizeleri (TV seriál)
Büyük Buluşma (TV seriál)
Gece Yürüyüşü (TV seriál)
Gizli Dünyalar (TV seriál)
Gönül Kapısı (TV seriál)
Haziran Gecesi (TV seriál)
Kalp Gözü (TV seriál)
Mavi Rüya (TV seriál)
Omuz Omuza (TV seriál)
Yabancı Damat (TV seriál)
Yusuf Yüzlü (TV seriál)
Zümrüt (TV seriál)
Çemberimde Gül Oya (TV seriál)
Şeytan Sofrası (TV seriál)
2003 Bir Yıldız Tutuldu (TV seriál)
Bir İstanbul Masalı (TV seriál)
Hırçın Menekşe (TV seriál)
Kurtlar vadisi (TV seriál)
Serseri (TV seriál)
2002 Ekmek teknesi (TV seriál)
En Son Babalar Duyar (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 Benim İçin Ağlama (TV seriál)
Cinlerle Periler (TV seriál)
1999 Kedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace